• head_banner_01

Ako si vybrať správne produkty do kúpeľne?

Ako si vybrať správne produkty do kúpeľne?

Každý deň musia ľudia prísť do ich kúpeľne.Pohodlné prostredie kúpeľne vám dodá dobrú náladu.Je veľmi dôležité vlastniť pohodlnú toaletu, umývadlo, sprchu, vodovodnú batériu a podobne.Ako si potom vybrať kúpeľňové produkty?Máte nápad?V skutočnosti, rôzne krajiny, štandardy sú odlišné.

Ako napríklad toaleta, Severná Amerika a Južná Amerika, ich výber je odlišný.Severoamerické preferujú sifónové WC, jednodielne WC a dvojdielne WC sú takmer všetky sifónové.Používané vody sú tiež prísne, šetria vodou.Potrebujú tiež certifikáciu cUPC a certifikáciu watersense.Úspora vody môže pomôcť niektorým zákazníkom, aby si mohli lepšie dovoliť platiť za vodu
AOTEER vyrábame toalety šetriace vodu už pred 15 rokmi.A niektoré z našich produktov majú certifikáciu cUPC.Môžu pomôcť spotrebovať menej vody.Máme cUPC toalety, spotreba vody je 4,8 LPF (1,28 GPF), niektoré dokonca 3,6 LPF.Ako vieme, úžitkovej vody je čoraz menej, je našou ľudskou zodpovednosťou šetriť vodou, aby náš potomok mal dostatok vody na život.Súhlasíte s tým?

3.6L
4.8L
6L

Napríklad v rodine jedna osoba denne použije toaletu aspoň 5-krát a štvorčlenná rodina potom celkové použitie toalety je 20-krát.
Ak používate 4,8 l toaletu v porovnaní so 6 l toaletou, môžu ušetriť 24 l vody/deň a 720 l vody/mesiac, teda 8640 l, to nie je málo.
Ak používate 3,6 l toaletu v porovnaní so 6 l toaletou, potom môžu ušetriť 48 l vody/deň a 1 440 l vody/mesiac, teda 17 280 l, uvažovali ste niekedy o tom?

TRAP OPEN
TRAP SKIRTED

Ako si z praktickosti toalety môžeme vybrať komfortnú toaletu?Myslím, že by sa malo dať ľahko čistiť.Obrubové toalety sú lepšie, ak je pasca vystavená. Zistíte, že pri upratovaní domu bude jednoduchšie a rýchlejšie vyčistiť.

38CM
43CM

Ďalší spôsob výberu toalety je z dĺžky záchodovej misy.Podlhovastá misa bude lepšia ako okrúhla záchodová misa. Dĺžka predĺženej mašle je 42 cm, 18-1/2”.Dĺžka okrúhlej záchodovej misy je 42 cm, 16-1/2”.Ak je vaša kúpeľňa dostatočne veľká, môžete si vybrať podlhovastú misu.Okrúhla záchodová misa je menšia a môže ušetriť miesto.Výška misy je tiež ďalším dôležitým faktorom, ktorý treba zvážiť.Vysokým, starým a telesne postihnutým ľuďom je ťažké sadnúť si na normálnu výšku toalety (výška je asi 38-39 cm), bude pre nich ťažké sadnúť si a vstať.Ak nainštalujete toaletu s pohodlnou výškou, bude to pri používaní toalety pohodlnejšie.

Celkovo teraz môžeme mať jasnú predstavu o výbere toalety.Preferujem záchodovú misu ADA.A čo ty?


Čas odoslania: 22. novembra 2021